SK NH Veselí nad Moravou – SK Studénka

11.09.2016

Nedělní utkání slibovalo opět vyrovnaný zápas, jelikož na hřiště Veselí zavítalo mužstvo SK Studénky, které minulou sezónu hrálo 1. ligu.

 

Dle očekávání byl začátek utkání vyrovnaný. Mužstvo hostí ale přidalo tvrdou, místy až zbytečně agresivní hru v obraně. Veselští hráči se nechtěli nechat zastrašit a svou hru také přitvrdili, z čehož plynuly velké emoce na hřišti. Prvním výsledkem tvrdé hry bylo vyloučení obránce Studénky, zároveň byl vyloučen i Jan Fišer za oplácení. Vyrovnaná hra pokračovala nadále a tak poločas skončil za stavu 7:9, kdy navíc pro domácí byl nařízen trestný hod. Tento hod byl narušen útočníkem hostí, který bez dresu došel radit svému brankaři a následně byl vyloučen za špatné střídání. Trestní hod se podařilo proměnit a zkorigovat poločasový výsledek na 8:9.

 

Druhá polovina zápasu se nesla v podobném duchu do doby, než se domácím podařilo soustavnou ztrátu o jeden gól obrátit na vedení o jeden gól. Pod tíhou situace se obrana hostí snažila ještě více přitvrdit svou hru, což vyústilo v úder do obličeje veselského útočníka. Tento faul byl odměněn červenou kartou a vyloučením na 5 min. Následující útok se opakovala stejná situace, kdy nově příchozí obránce Studénky faulem do obličeje, navíc při hře bez balonu, oslabil své družstvo dalším vyloučením na 5 min. Bezprostředně poté šli hráči Studénky do útoku, a po na poměry zápasu normální faulu na středu brankovište, si útočník hostí vybil svou frustraci na obránci domácího týmu. Rozhodčí reagoval červenou kartou jak pro útočníka, tak i pro obránce domácího celku Pavla Vaďuru.

Jelikož to byla v rozmezí 3 minut třetí červená karta, musel rozhodčí zápas předčasně ukončit ve 29. minutě druhého poločasu pro nedostatečný počet hráčů Studénky na hřišti.

 

Stav při předčasně ukončeném utkání byl 16:15 pro domácí. Nyní se bude čekat na disciplinární komisi, která stanoví výsledek tohoto zápasu.

Sestava:

Brankáři: Pejša Tomáš, Soukup Lukáš

Obránci: Václavík Tomáš, Vaďura Pavel, Kuchařík Michal, Blažek Josef

Útočníci: Hanák Jan, Malovaný Petr /6/, Fišer Jan /5/, Provazník Kamil /2/, Fojtík Pavel/3/

Trenér: Fojtík Pavel

Asistent Knebel Karel

Vedoucí družstva: Maxera Milan