SK NH Veselí nad Moravou - TJ Jiskra Humpolec 17 : 6 /10 : 2/

28.05.2017

V nedělním utkání hostilo Veselí hráče TJ Jiskry Humpolec. Toto utkání bylo významné, neboť Veselané v podzimní části v Humpolci prohráli o 11 branek a chtěli si proto nyní spravit reputaci. Veselí vstoupilo do utkání aktivně, dařilo se i obraně i gólmanovi.  Již v páté minutě si Veselí vybudovalo náskok 5:0 a v dobré hře pokračovalo i nadále. I přes několik šancí v podobě trestných hodů ze středu brankoviště se hostům nedařilo úspěšně zakončit, na čemž měl zásluhu především brankař Tomáš Pejša. První gól se Humpolci povedlo vstřelit až ve 22. minutě. Slabší výkon soupeře vedl k poločasovému výsledku 10:2, který již v podstatě určil vítěze zápasu.

Ve druhém poločase Veselí pokračovalo v podobném tempu. Zbytek klidného utkání narušily jen dvě červené karty hostí, které ale na průběh hry neměly velký vliv. Zápas skončil za stavu 17:6 pro domácí.

Touto výhrou Veselí udělalo další krok na cestě za postupem do první ligy a již příští týden se uskuteční důležité utkání s Drakenem Brno, ve kterém může Veselí svůj postup předčasně zpečetit.

Sestava:

Brankáři: Pejša Tomáš, Soukup Lukáš

Obránci: Václavík Tomáš, Vaďura Pavel, Jakub Matuška, Blažek Josef

Útočníci: Hanák Jan /1/, Malovaný Petr /4/, Fišer Jan /5/, Provazník Kamil /3/, Fojtík Pavel /4/, Menšík Robin

Trenér: Knebel Karel

Vedoucí družstva: Maxera Milan

Více foto zde