SK NH Veselí nad Moravou - TJ Plzeň-Újezd 19:21 /10:11/

28.05.2018

V nedělním posledním utkání sezony se Veselí střetlo s mužstvem Plzně-Újezdu, který se aktuálně držel na 2. místě tabulky. Přestože se střetla mužstva z opačných konců tabulky, na předváděné hře to poznat nešlo a diváci byli svědky zajímavého utkání.

Celý zápas se nesl ve velmi vyrovnaném duchu. Oba útoky předváděly excelentní útoční akce zakončené krásnými brankami. Poločas končil za stavu 10:11. Počátek druhého poločasu Veselí nezaváhalo jako předchozí den a pokračovala vyrovnaná hra. 

Zásadní zvrat přišel až pár minut před koncem utkání, kdy rozhodčí nepochopitelně neodpískal faul na Kamila Provazníka, kterého obrana Plzně při střetu zranila tak, že již utkání nedohrál. Rozhodčí dokonce ani nepřerušil hru a viditelně zraněného hráče nechal ležet v brankovišti. Plzni se mezitím podařilo vstřelit gól a až poté bylo umožněno Kamila z hřiště odnést. I když se Veselí snažilo vstřelit vyrovnávací gól, trest ze středu neproměnilo a hostí se dostali do dvoubrankového vedení, které udrželi až do konce utkání. Utkání skončilo za stavu 19:21.

 

Tímto utkáním Veselí odehrálo poslední zápas první ligy a pro příští sezonu sestupuje do druhé ligy. Veselí v této sezoně získalo 11 bodů (čtyři výhry a tři remízy) a ve většině utkání byli více než vyrovnaným soupeřem prvoligovým týmům.

 

 

Sestava: Pejša, Soukup

Vaďura, Václavík, Bauer, Blažek, Hudeček

Fišer/2/, Malovaný/4/, Fojtík/9/, Hanák/1/, Provazník/3/

 

Více Foto ZDE