SK NH Veselí nad Moravou – TJ S. Rokytnice B 16:10 /8:3/

09.06.2019

 

 

V neděli Veselí hostilo v předposledním týdnu jarní části mužstvo Rokytnice B, se kterým v podzimní části překvapivě prohrálo.

 

První branku utkání vstřelilo Veselí. Hosté následně odpovídali po šestimetrovém hodu. Nicméně toto byl poslední moment v utkání, kdy byl stav skóre vyrovnaný. Od této chvíle otěže zápasu převzalo Veselí. I když situace na hřišti vypadala jednoznačně pro Veselí, rozdíl skóre tomu neodpovídal. Dobře hrající veselská obrana nedopustila zdramatizování utkání a poté se začalo dařit i v útoku. Před koncem poločasu Veselí odskočilo na rozdíl pěti branek. Poločas skončil za stavu 8:3.

Ve druhém poločase Veselí již kontrolovalo hru. Útočná hra hostí se zlepšila a začali se častěji prosazovat, nicméně to nestačilo ani na zkorigování výsledku, natož pak ke zdramatizování utkání. Veselí si drželo nastavenou laťku po celý druhý poločas. Kaňkou na výkonu byl neproměněný šestimetrový hod. Na druhou stranu i hostím se podařilo šestimetrový hod neproměnit, jelikož se vytáhl dobrým zákrokem brankář Lukáš Soukup. Utkání tak poklidně skončilo za stavu 16:10.

 

 

Sestava: Soukup

Vaďura, Václavík, Pejša, Blažek

Fišer/5/, Malovaný/3/, Hanák/6/, Provazník/2/