SK NH Veselí nad Moravou - TJ Sokol Nezvěstice 13 : 13 /6 : 8/

10.09.2017

V nedělním utkání byl soupeřem Veselí celek TJ Sokolu Nezvěstic, který se spolu s Veselím nacházel na chvostu tabulky. Tento zápas tak představoval přímý boj o opuštění konce tabulky.

 

Podobně jako v sobotním utkání byl začátek utkání u obou celků vyrovnaný, ale navíc přibyla tvrdší hra obou celků, která byla místy za hranicí pravidel, a proto v první půli obdržely oba celky červenou kartu. Ke konci poločasu se mužstvu hostí podařilo vybudovat si dvoubrankový náskok, kdy veselští útočníci nedokázali překonat dobře chytajícího brankáře hostí.

Začátek druhého poločasu déjà vu. Ztráty v útočné třetině soupeř úspěšně trestal a rázem byl stav utkání 6 : 10 pro hostující mužstvo. Rozdílem od sobotního utkání byl fakt, že Veselané se z dané situace nepoložili a i za pomocí technických chyb soupeře se dokázali do utkání vrátit a dokonce před koncem druhého poločasu se dostat do vedení 13:12. Bohužel poslední útočnou akci dovedl hostující celek do zdárného konce a utkání končilo za stavu 13:13, který by se dal označit jako spravedlivý pro oba celky.

 

Sestava: Pejša, Soukup

Václavík, Vaďura, Matuška, Blažek, Kuchařík

Fišer/2/, Malovaný/4/, Provazník/1/, Fojtík/4/, Hanák/2/

 

Více foto ZDE.