Sokol Kokory – SK NH Veselí nad Moravou 13:21 /5:8/

30.04.2017

Ke druhému utkání zajížděli veselští národní házenkáři do Kokor na Přerovsku. Skóre utkání otevřel ve druhé minuté Petr Malovaný. Hned od začátku utkání se dařilo útoku proměňovat šance a obraně získávat míče, když Kokory dokázali první branku vstřelit až v deváté minutě, kdy snižovali na 3:1.

Po celý první poločas Veselané dokázali držet tří až čtyřbrankový náskok, výborně chytal brankář Pejša a v útoku rovnoměrně stříleli branky zejména útočníci Fišer, Malovaný a Fojtík. Poločas skončil vítězstvím Veselí 8:5.

Veselí mělo velmi dobrý nástup do druhého poločasu, kdy se dokázalo zejména zásluhou dobře hrajícího Fojtíka dostat do výrazného vedení o šest branek. Naopak domácím se v útoku moc nedařilo, protože Veselí dobře fungovala obrana v čele s výtečným brankářem Pejšou. Na konci utkání Veselané mírně polevili, do hry se zapojili všichni hráči, a tak Veselí v Kokorách zvítězilo o osm branek 21:13.

Utkání v rámci svých možností zvládl rozhodčí Jurtík z Chropyně.

Příští víkend má Veseli volno, protože se ve Studénce hraje utkání Čechy – Morava. O druhém květnovém víkendu čeká Veselí dvoukolo na hřištích Oseku nad Bečvou a Studénky.

Sestava:

Brankáři: Pejša Tomáš, Soukup Lukáš

Obránci: Václavík Tomáš, Vaďura Pavel, Kuchařík Michal, Blažek Josef

Útočníci: Hanák Jan/2/, Malovaný Petr /5/, Fišer Jan /4/, Provazník Kamil, Fojtík Pavel /10/

Trenér: Knebel Karel

Vedoucí družstva: Maxera Milan