TJ Jiskra Humpolec- SK NH Veselí nad Moravou 11:13 /6:6/

03.06.2019

Během uplynulém víkendu odehrálo Veselí dvojkolo. V sobotu Veselí zavítalo na půdu Humpolce a v neděli ho čekal aktuální leader tabulky mužstvo Dobrušky.

 

Začátek utkání se lépe vydařil domácímu mužstvu, kterému se díky rychlým přechodům podařilo vstřelit několik gólů. Naopak veselští útočníci započali těžkou bitvu s nepříjemně hrající humpoleckou obranou, které kryl záda Jaroslav Barták, jenž zlikvidoval většinu šancí hostí. Veselanům se dokonce podařilo neproměnit šesti metrový hod, který Jan Hanák nedokázal usměrnit mezi tři tyče. Naštěstí pro Veselí se s podobnými problémy začali trápit i domácí, a tak obrázek hry vypadal následovně: na jedné straně urputný boj o každý metr hřiště a neschopnost prostřelit domácího brankaře, na straně druhé zbrklé útoky končící střelbou mimo bránu. Utkání se koncem poločasu ještě více vyostřilo, když rozhodčí ponechal bez povšimnutí úmyslné vykopnutí míče z brány od humpoleckého obránce při trestném hodu. Poločas skončil za stavu 6:6.

Do druhého poločasu lépe vstoupilo Veselí, které se i díky dobře chytajícímu Tomáši Pejšovi dokázalo ujmout vedení v zápase. V průběhu poločasu se začalo střelecky dařit Petru Malovanému. Veselí již nic neponechalo náhodě a utkání dotáhlo do vítězného konce. Utkání končilo stavem 11:13.

 

 

Sestava: Pejša,

Vaďura, Bauer, Blažek, Kuchařík

Malovaný/8/, Hanák, Fišer /2/, Provazník/3/