TJ S. Ostopovice - SK NH Veselí nad Moravou 23:24 /12:12/

14.10.2018

 

V nedělním utkáním Veselí zajelo na hřiště Ostopovic.

Začátek utkání zvládl lépe domácí celek, který se záhy ujal vedení. Veselská obrana neměla den a nepodařilo se ji do půli prvního poločasu získat ani jeden míč. Veselský útok se po počátečním výpadku rozběhl na plné obrátky a začal se pravidelně prosazovat. Přesto byl stav v 15. minutě utkání 8:4 pro domací a Veselí muselo reagovat time-outem. Po krátké pauze veselská obrana změnila styl hry, začala hrát více vysunutá. To vedlo k tíženému výsledku, a to že domácím přestaly vycházet útočné akce. Toho Veselané využili a začali postupně stahovat ztrátu až na poločasový vyrovnaný výsledek 12:12.

Druhý poločas již byl plně v režii útočných řad obou celků a z obran se staly bezmocní přihlížející. První útok druhého poločasu Veselí proměnilo šestimetrový hod a poprvé se v utkání ujalo vedení. V průběhu poločasu si potom vybudovalo až tříbrankový náskok. Tento zápas se velice vyvedl Petru Malovanému, který během utkání zaznamenal 13 vstřelených branek. Na konci utkání sice domácí celek snížil na rozdíl jedné branky, ale následný protiútok již veselský útok dohrál do konce utkání, které skončilo vítězstvím Veselí 23:24.

 

Po tomto utkání bude Veselí zimovat na 4. místě tabulky. Zajímavým faktem je, že první čtyři týmy dělí pouze jeden bod a pátý tým ztrácí pouze dva body na první celek tabulky. To znamená, že nás čeká velice zajímavé jaro, kde není zdaleka nic rozhodnuto

.

  

 

Sestava: Pejša, Soukup

Vaďura, Bauer, Blažek, Kuchařík

Malovaný/13/, Hanák, Fišer/5/ , Provazník/6/